Thursday, August 9, 2012

Bicara Ilmu 95 – "Forum Mahabbah IKIMfm" ~ ADMIN

Forum Mahabbah IKIMfm bertajuk Generasi Facebook antara kelalaian & Dakwah..Fenomena laman sosial seperti FB, Twitter & Blog tidak asing lagi bagi kita semua..Bagaimana medium ini boleh dijadikan sebagai medium dakwah..AL Fadhil Ustaz Muhamad Abdullah Amin cuba mengupas bagaimana Fb ini boleh membawa kita ke arah kebaikan @ keburukan..Forum ini telah dirakamkan di Dewan Canselor Universiti Teknologi Petronas, Tronoh Perak Bersempena Karnival Mahabbah IKIMfm baru-baru ini..Semoga video di bawah ini dapat dimanfaatkan bersama insyaallah ~ ADMIN


Bahagian 01



Bahagian 02


2 comments:

Anonymous said...

ustaz..suami saya brgaji besar..simpAnan dah melebih...tp kedekut sgt..soalan saya dosa ke saya guna duit suami saya tanpa izinnye utk urusan rumahtangga dan anak2..saya tahu wlaupun saya mintak keizinan die pasti die tidak akan izin kan...die terlalu berkira sehinggakan benda die mampu pun tidak akan dibenarkan...saya tidak mggunakan wangnye sewenang-wenangnya hanya utk benda penting dan die lebih dr mampu utk semua itu...bantulah saya ustaz...

Anonymous said...

Kenapa ustazah tu nya ceramah takde skali?...